Still going strong

Peter Aaen blev 70 år i påskedagene. Og vi er glade for at have en engageret og energisk lærer med livserfaring, der med en spændende og interessant undervisning i biologi, geografi, historie og samfundsfag.

Tillykke med de 70 år, Peter Tillykke med de 70 år, Peter
Energi og engagement er Peter Aaens kendetegn – især når det gælder naturfag. Når han ikke er på skolen, er naturen hans foretrukne værested. Ud over den faglige interesse er Peter Jæger i sin fritid.

Peter får sin energi i skolen ved at se elever udvikle sig og stå som ’næsten voksne’, når de forlader skolen. Han lægger vægt på at elever bliver nysgerrige og undrer sig i undervisning.

Derudover sætter Peter pris på at være på Stolpedalsskolen, hvor det kolligiale samvær er en daglig glæde med humor og friske bemærkninger.

Peter er også en drivkraft på det naturfaglige område på skolen.

Ingen aktuelle opslag