Iværksættere på Stolpedalsskolen

9. årgang præsenterede torsdag før jul en række gode og innovative ideer for forældre og eleverne fra 7. og 8. årgang. Det var kulminationen på en uge med innovation og entrepeneurskab på skemaet.

Food Locker – en app, der hjælper med holde styr på ens madindtag Food Locker – en app, der hjælper med holde styr på ens madindtag
9. årgang har i ugens løb deltaget i et forløb sammen med handelsskolen (HHX), hvor de har arbejdet med iværksætteri og idegenerering. Både ud fra en teoretisk synsvinkel og en praktisk tilgang, hvor de skulle præsentere en innovativ ide.

Ideerne blev vurderet ud fra præsentation af selve produktet (stand og pressemeddelelse), ideernes relevans og hvor nyskabende den var. Gruppens samarbejde indgik også i vurderingen.

/ks