Das fliegende Klassenzimmer

Kan man lære noget, når læreren kun taler tysk. Ja, 6. årgang kom hurtigt efter at forstå de tyske gloser.

Mona Kjær kunne kun tale tysk med eleverne ;-) Mona Kjær kunne kun tale tysk med eleverne ;-)
Tyskholdene på 6. årgang har haft besøg af Mona Kjær og hendes fliegende Klassenzimmer (flyvende klasseværelse).

Mona, som er født og opvokset i Tyskland - og derfor taler tysk - havde en masse sjove opgaver med. Hun havde bl.a. et stort tæppe med et kort over Tyskland, hvorpå eleverne skulle sætte kendte tyske turistatraktioner og kendte tyske varemærker.

Eleverne spillede desuden tysk LUDO, de spillede et Tysklandsspil, de skulle tegne efter tysk anvisning, lege med farverne, spille huskespil, osv.

Det var en både sjov og lærerig dag.
Ingen aktuelle opslag