Drøn på Skovbrynet

Der var drøn på regnvejret, da vores Drøn på Skovbrynet blev indviet. Det fugtige vejr kunne ikke overskygge elevernes begejstring over de nye muligheder for bevægelse og oplevelse på de inspirerende aktivitetsmuligheder.

Skolerådmand Tina French Nielsen brød det røde bånd, og legepladsen var officielt åbnet. Skolerådmand Tina French Nielsen brød det røde bånd, og legepladsen var officielt åbnet.
Skolerådmand Tina French markerede åbningen ved at bryde den røde sløjfe i det digitale vartegn. Efter at have ønsket eleverne tillykke med den nye skolegård, klatrede hun op i det digitale vartegn. En præstation, der aftvang respekt blandt både børn og voksne.

Drøn på Skovbrynet er en ny læringsarena, der giver skolen mulighed for at nytænke læring og bevægelse på en ny måde, bl.a. ved at tage teknologi og anderledes omgivelse i brug.

Drøn på Skovbrynet er finansieret med midler fra RealDania, Lokale og Anlægsfonden og Kræftens bekæmpelse, samt naturligvis Aalborg Kommune.

Pladsen er åben for offentligheden.

/ks
    Louise Højmark Jensen den 03-06-2015
    Så er vi klar til at åbne op for Aalborg Kommunes gratis sommerferietilbud til alle elever fra 4. til 10 klasse. Tilmeldingen åbner i dag kl. 12.00.
    Af tilbud har vi bla. Gug Rope Skipping, ”Klar parat sy”, cheerleading, wrestling, Streetcamp og meget mere.
    Vær opmærksom på, at der i år er et specielt tilbud om at komme på sommerskole i kinesisk i uge 32 – målgruppen er 7. til 9. klasse.
    Læs mere på Aktiv Sommers hjemmeside www.aktivsommeraalborg.com  og på jeres mail på forældreIntra.  App’en åbner op i uge 24.
    Rigtig god sommer
    Karin Bornæs