Morgentrafik på Stolpedalssvej

Når skolepatruljen har været i gang før klokken 8, evaluerer de deres indsats med Jens Jensen. Når skolepatruljen har været i gang før klokken 8, evaluerer de deres indsats med Jens Jensen.
Trafikken op til klokken 8 er tæt. Både børn og voksne på vej til skole, biler på vej til arbejde, unge mennesker på vej til gymnasiet.
Skolepatruljen hjælper til, så alle kommer sikkert frem ved fodgængerovergangen ved skolen.

Det er 7. årgangs elever, der påtager sig ansvaret med at være skolepatrulje. De har nu 4 uger erfaring og bliver mere og mere rutinerede. Voksne og børn er flinke til at respektere deres anvisninger. De evaluerer deres indsats med Jens Jensen, skolens trafiklærer.

I den kommende tid vil vi i skolen fokusere på gode vaner på skolevejen. Det er bl.a.
- træk med cyklen over cykelstien
- kør i den rigtige retning på cykelstien
- vær opmærksom på dine medtrafikanter

Politiet har også stor opmærksomhed på sikkerheden på skolevejen og de aflægger besøg om morgenen ved skolerne.
Allerede nu vil skal man også til at tænke på lygter på cyklen – inden den mørke tid overrasker os.

Læs mere i vedlagte om morgentrafikken og gode råd.

/Jens Jensen (trafiklærer) og Kaj Søndergaard
    Louise Højmark Jensen den 19-09-2014
    SkoleIntra version 5.6 udrulles på mandag den 22/9-14 i tidsrummet 17-20. Det kan muligvis medføre kortvarige problemer med at komme på intra.
    Louise Højmark Jensen den 03-09-2014
    Hermed information om Halshytten