Styr på pengene i 9'ende

9. årgang fik indblik i økonomi - både den personlige og den samfundsmæssige

Michael fra Nørresundby Bank fortæller bl.a. om lånemuligheder. Michael fra Nørresundby Bank fortæller bl.a. om lånemuligheder.
I matematik i 9.klasse har vi arbejdet med emnet "økonomi" og i den forbindelse havde vi besøg af Michael Søbygge fra Nørresundby Bank. Formålet med besøget var at eleverne skulle få en grundlæggende forståelse for finanskrisen, låne muligheder og budgetstyring. Det blev en spændende formiddag hvor eleverne fik et indblik i den finansielle verden og de økonomiske udfordringer der er for unge.

/Frank
    Vibeke Verwohlt den 30-01-2015
    Orientering!

Lidt før kl. 8 i morges blev en elev fra 3. årgang ramt af en bil ved fordgængerovergangen på Stolpedalsvej. Heldigvis IKKE alvorligt.
    Mange elever oplevede situationen og var påvirket af det. Personalet tog sig efterfølgende af at tale om det skete på baggrund af de faktuelle oplysninger.

Hilsen Vibeke Verwohlt
    Vibeke Verwohlt den 16-01-2015
    HUSK!
    Reserver allerede nu torsdag d. 12. februar, hvor skolen holder SKOLEFEST.

Hilsen Vibeke Verwohlt
    Louise Højmark Jensen den 15-01-2015
    Husk Storelusedag d.31-1-2015

Alle landets forældre opfordres til at tjekke deres børn for lus