Kunst og krop på Nord

Eleverne på 4. årgang var til fernisering på Sygehus Nord fredag før påske. Det var deres egne kunstværker, de så udstillet på Patologisk afsnit på sygehuset.

Mikkel Eld sammen med elever fra 4 klasse ser på de dekorative dukker. Mikkel Eld sammen med elever fra 4 klasse ser på de dekorative dukker.
4 årgang har i fagligt forløb arbejdet med kroppen, så de nu har en viden om, hvordan den er bygget op og virker.
Læge, Mikkel Eld, der er forælder på årgangen, viste eleverne hvordan hjerte og lunger så ud. Han havde svinehjerter med som han dissekerede og fortalte om. Mikkel fortæller, at eleverne var meget nysgerrige og interesserede. Ikke blot med spørgsmål, men også gerne selv ville undersøge og mærke, hvordan organerne var.
I håndværk og design lavede eleverne dukker, hvor de indre organer blev kunstnerisk afbildet på bagsiden. Elever skulle fremstille plakater med skeletter, hvor knoglerne skulle placeres rigtigt.
De flotte produkter er nu udstillet på Patologiske afsnit på Sygehus Nord, hvor personalet kan beundre de farvestrålende dukker og plakater på de lyse gang.
Mikkel Eld og lærerne giver udtryk for, at det har været en spændende proces. Og ikke mindst eleverne har haft en god oplevelse og oplevet en stolthed ved at præsentere deres produkter – samtidig med at de i processen har lært om kroppen.
Ingen aktuelle opslag