Vi skaber fremtidens skole

700 elever på Stolpedalsskolen stemte alle i da Phillip opfordrede til at råbe visionsprocessens slogan: Vi skaber fremtidens folkeskole.

Elevrådsformand Phillip fra 9A styrede slagets gang Elevrådsformand Phillip fra 9A styrede slagets gang
Alle elever i hele Aalborg Kommune var kl 1140, torsdag før efterårsferien, samlet på deres skole for at ’tricke’ visionsprocessen i gang for eleverne. Elevrådsformanden o g næsteformanden her deltage i introduktionsmøder, så eleverne også bliver en aktiv deltager, når visionen for folkeskolen i Aalborg skal skabes.

Forældre og personale er også involveret , og skolebestyrelsen på Stolpedalsskolen opfordrer forældre og forældreråd ti l at gå aktivt ind i processen. Følg linket til højre her på siden.

Se link nedenfor om hele visionsprocessen i Aalborg Kommune.