Spændte børn på besøg

Eleverne i 0. klasserne var spændte i dag. De skulle vise de kommende elever rundt i klassen og på skolen. Og de klarede opgaven rigtig flot. De var fantatiske til at forklare og vise, hvad det vil sige at gå i skole på Stolpedalsskolen.

60 glade og forventningsfulde og spændte børn var på besøg i på Stolpedalsskolen i denne uge. Nogen brugte tid på at undersøge lokaler og udeområde, mens andre startede med at spørge hvornår der skulle laves opgaver.

Vores 3 børnehaveklasselærere og kommende klassepædagoger stod klar kl. 10.00 til at modtage børn, forældre og pædagoger fra børnehaverne.
Besøgsdagene blev afholdt som en slags åbent hus, hvor børn, forældre og pædagoger kunne gå lidt frem og tilbage mellem klasserne og vores udeområde fra kl. 10.00-11.30.

Der var masser af leg både ude og inde, nogle tegnende, nogle spillede brætspil og rigtig mange legede ude i det dejlige vejr. Svævebanen var et hit og det var også stor interesse, da nogle af klasserne dansede fællesdans inden frokostpausen.

Formålet med disse dage er, at de kommende skolestartere kan se de fysiske rammer og hilse på de lærere og pædagoger, som de skal have efter sommerferien. Samtidig er der en mulighed for at hilse på nogle af dem man skal gå i klasse med.

Den 16 juni fra kl. 17.30-19.00, hvor vi holder ”Første skoledag” kommer alle de nye skolestartere herop igen. Denne dag bliver de 3 klasser offentliggjort og børnene har deres første ”skoletime”.

Stor ros til alle vores nuværende 0. klasses børn, som bare var fantastiske til at vise de nye børn rundt både tirsdag og torsdag. En dejlig formiddag med en god stemning.

/Personalet på 0. årgang
  • Kaj Søndergaard Nielsen den 26-05-2016
    Orientering til forældre vedr. Bogø Sandwich

Vi er vidende om, at tv-programmet Operation X på TV2 i aften vil afsløre Bogø Sandwich i brug af gratis arbejdskraft. I udsendelsen figurerer Stolpedalsskolen som bruger af Bogø til levering af skolemad.

Vi tager naturligvis skarpt afstand fra disse metoder, og har omgående bedt ejeren af Bogø Sandwich om dokumentation for, at disse forhold er ophørt, men samtidig undersøger vi også alternative muligheder for levering af skolemad.

Indtil vi er kommet frem til nye tiltag og har vurderet dokumentationen fra Bogø, er det op til forældrene at beslutte, om man vil købe mad til børnene ved denne leverandør.

Vi vender tilbage med yderligere, når der foreligger nyt i sagen herfra.

Ledelsen, Stolpedalssskolen